You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Hippovit Sport 3kg Zobrazit větší

008-29644

Hippovit Sport 3kg

Obvykle do 5 dnů

Nový produkt

1 199,00 Kč

Hippovit Sport 3 kg

Špičkový doplněk pro koně ve vysoké zátěži až pro vrcholové sportovce.

  • doplněk pro koně se zvýšenou zátěží kloubů. Podporuje a zlepšuje vývoj, růst a regeneraci kloubního aparátu mladých zvířat a sportovních koní. Používá se k běžné krmné dávce složené ze sena, ovsa a dalších obilovin. Ideálně doplňuje krmnou dávku o všechny vitaminy, mikro i makroprvky, které jsou potřebné pro správný zdravotní stav koní.

Složení výrobku Hippovit Sport:

  • Hydrogenfosforečnan vápenatý, chlorid sodný, uhličitan vápenatý, melasa řepná, pšeničná mouka krmná, oxid hořečnatý, L-lysin HCL, chlorid draselný, výtažky z mořských živočichů (glykosaminogly­kany, chondroitin sulfát, 3-omega kyseliny), vitaminy A,D E, síran měďnatý pentahydrát – CuSO4.5H2O, butylhydroxyanisol, etoxyquin.

Způsob použití Hippovit Sport:

  • Používá se k běžné krmné dávce složené ze sena, ovsa a dalších obilovin. Není již třeba přidávat další minerální doplňky. U jiných krmných dávek navrhnou odborní konzulenti UNIVITU způsob použití a dávkování.

Dávkování Hippovit Sport:

  • Doporučená dávka je 100 g/ks/den (550 kg ž.hm.) po dobu 2 měsíců. Hříbatům dávkujeme 50 g/ks/den. Při zvýšené zátěži je možné dobu podávání úměrně prodloužit. Mírný zápach po rybách není na závadu.
  • 1 polévková lžíce obsahuje cca 15 g přípravku

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

PayPal