You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Zobrazit větší

004-43168

Bosch Adult Mini Lamb & Rice 3kg

Obvykle do 10 dnů

Nový produkt

309,00 Kč

Krmivo Bosch Dog Adult Mini Lamb&amp!Rice 3kg

Granule Bosch Dog Adult Mini Lamb&amp!Rice je pro psy malých ras, protože ti jsou často velmi vybíraví, co se krmiva týká.

Bosch Adult Mini jehněčí &amp! rýže obsahuje kvalitní přísady jako rýži, drůbeží a celá vejce. Adult Mini jehněčí &amp! rýže krmivo od Bosch splňuje nutriční nároky těchto většinou velmi živých psů. Toto vyvážené krmivo je velmi chutné.

  • Organické vazby zinku (cheláty zinku) jsou v těle lépe využívány. Díky tomu má metabolismus psa k dispozici více zinku. Zinek je důležitý pro zdravou, pružnou kůži a lesklou srst.
  • Vyvážený poměr esenciálních mastných kyselin, které dodávají celkovou vitalitu, pružnost kůži, lesk srsti a hlavně podporují přirozenou obranyschopnost.
  • Vyvážený obsah různých rozpustných druhů vláknin (také frukto oligosacharidy) stimulují zdravou střevní floru psa a napomáhají rovnoměrnému trávení.
  • Díky vybraným surovinám, zpracovaným velmi šetrně v jednom z nejmodernějších podniků v Evropě, bylo dosaženo nadprůměrné stravitelnosti krmiva. Toto krmivo přispívá k dobře formovanému trusu.
  • Různé druhy vlákniny v kombinaci s přírodně silně absorpčními minerály stimulují střevní floru a redukují resp. váží nepříjemně páchnoucí zbytové produkty ve stolici.
  • Lecitin a karnitin mají mnoho funkcí. Pomáhají především zlepšovat metabolismus tuků a tím přispívají k lepšímu využití energie.
  • Složení: drůbeží masová moučka, ječmen, kukuřice, živočišný tuk, rýže (min. 5%), pšeničná mouka, pšenice, klíčky z pšeničné krupice, celá vejce (sušená), masová moučka z jehněčího (min. 5%), dužnina z cukrové řepy (bez cukru), masová moučka, lněné semínko, kvasnice (sušené), hrášky, chlorid sodný, chlorid draselný, moučka z masa mušlí (min. 0,1%), čekankový prášek
  • Název:Bosch Adult Mini jehněčí&amp!rýže 15kg.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

PayPal