You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

004-80571

Acana Dog Adult Large Breed Heritage 11,4 kg

Obvykle do 5 dnů

Nový produkt

1 694,00 Kč

Acana Dog Adult Large Breed Heritage 11,4 kg

Krmivo ACANA se vyrábí z nejlepších a nejčerstvějších surovin ze Západní Kanady v oceněné rodinné továrně, nacházející se ve slunné Albertě, v Kanadě. Když si přečtete jeho složení, určitě nám dáte za pravdu – ACANA ADULT DOG je přírodní a lahodný způsob, jak udržet vašehopsa zdravého, šťastného a silného.

Parametry krmiva Acana Dog Adult:

  • Věk: dospělý pes
  • Aktivita: normální
  • Plemeno: všechna
  • Upozornění: Neobsahuje pšenici, žito, kukuřici a lepek

Krmivo ACANA DOG ADULT obsahuje více proteinů a méně sacharidů. Lépe tak odpovídá přirozené psí stravě. ACANA ADULT DOG obsahuje prvotřídní živočišné suroviny (celých 55%) včetně volně chovaných kuřat, celých vajec z prérijních farem a lososů ze studených vod Tichého oceánu u Vancouver Island. Tyto suroviny světové úrovně přijíždějí DENNĚ ČERSTVÉ,nezmražené a bez konzervačních prostředků. ACANA neobsahuje pšenici, žito, kukuřici a lepek – suroviny často spojované s poruchami zažívání. Namísto toho ACANA obsahuje místní ovoce a zeleninu a v páře vařený ovesz Alberty – zdravé sacharidy s nízkým glykemickým indexem, které obsahují málo jednoduchých cukrů, jež způsobují kolísání krevního cukru avedou k nadváze u psů malých plemen.

Čerstvý losos je vynikajícím zdrojem nenasycených mastných kyselin (EPA, DHA), které zlepšují imunitu, stejně jako stav kůže a srsti – vnější symbol vitality vašeho psa. Organická mořská zelenina a prérijní byliny pomáhají vylučovat toxiny z těla a jsou přírodním zdrojem antioxidantů a fytoživin, které podporují a zlepšují metabolismus.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

PayPal