You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
YOGGIES Jehněčí a Bílá ryba - granule 4kg Zobrazit větší

004-Y_1311

YOGGIES Jehněčí a Bílá ryba - granule 4kg

Skladem

Nový produkt

573,00 Kč

4 kg, Jehněčí a Bílá ryba, Yoggies granule lisované za studena

Yoggies granule jsme vymysleli proto, aby byly prospěšné pro zdraví a vývoj každého psa a co nejvíce se svým složením i chutí blížily potravě z přírody.

Doporučujeme zvolit ideální krmnou dávku pro psa podle jeho věku, tělesné váhy a aktivity. Předpokládáme, že každý chovatel nastaví krmnou dávku individuálně podle potřeb svého psa a proto jsou hodnoty v kalkulačce krmných dávek pouze orientační a doporučené..

KALKULAČKA KRMNÝCH DÁVEK PRO GRANULE YOGGIES

Garance kvality: Granule Yoggies jsou vyrobeny z kvalitních a čerstvých surovin. Garantujeme, že se v jejich složení neobjevují žádné masokostní moučky, ani vedlejší produkty živočišného původu, lepek, sója ani chemické konzervanty a zchutňovadla. Proto se granule Yoggies snaží svým složením a chutí přiblížit přirozené potravě z přírody.

Náš tip: 
Granule Yoggies Jehněčí s bílou rybou jsou dietnější formou potravy pro psy. určené pro zdravé psy, ale i pro psy s potížemi trávení, ledvin, nebo pro psy s nadváhou.
Aby jste krmili svého psa Každý den | Celý den zdravě, dietněji a bez chemie můžete k těmto granulím jako svačinu (mezi krmením) přidávat 100-200g krůtí konzervy Yoggies, nebo také jogurty Yoggies propsy a kočky, kterými podpoříte imunitu, zdravý vývoj psa a dodáte mu také přírodní tuk pro získání energie. Potřebujete-li podpořit kloubní aparát psa, můžete podávat jako pamlsek přírodní kolagen Yoggies. Určitěse Vám budou hodit také pamlsky bez konzervantů. Z těch doporučujeme Sušené hovězí maso bez konzervantů, nebo Originální domácí piškoty s kuřecím masem. Zabavit a zasytit psa na výletech a cestách Vám pomohou za studena lisované Fitkostičky Yoggies.
Víte, že: je dobré naučit psa chroupat a nehltat? Je to proto, že pes, když "chroupe", má z potravy požitek díky vyplavování endrofinů, tedy hormonu štěstí. To pochází z přírody, kdy psi chroupali kosti. (pozor na tepelně upravené kosti - viz.tip u Granulí Yoggies Active.
Nezapomeňte, že Každý den | Celý den: Zdraví začíná v misce®  

Granule bez lepku, sóji a chemie, plné přírodních vitamínů, bylinek a vyváženého obsahu kuřecího i hovězího masa. Yoggies granule lisované za studena pejskům skvěle chutnají a jsou mimořádně zdravé pro jejich trávicí systém. Jsou vyráběny pouze z kvalitních surovin, které se jen suší, melou a lisují. Obsahují 87% kvalitního syrového masa (před sušením) a díky tomu jsou špičkou na trhu. Laktobacily podporují imunitu i zdravý trávicí trakt, který také granule prebioticky čistí od usazenin. Jsou výborně stravitelné a nenabobtnají. Tím jsou pro psa snazší k trávení.

Chutí a složením blíže přirozené potravě z přírody.

Podporují zdraví a imunitu psa a patří do kategorie „All Life Stages" tedy vhodné pro všechny věkové kategorie psů všech plemen. Stačí jen upravit krmnou dávku. Vyrobeny jsou podle filozofie firmy Yoggies - bez jakékoliv chemie, sóji a lepku, tak, aby se jejich chuť, vůně i výživové vlastnosti blížili co nejvíce přirozené potravě z přírody.

Pokud dáváte psovi Yoggies granule lisované za studena, pak si můžete být jist(a), že mu dáváte jeho zdraví velmi prospěšné krmivo, posilující imunitní systém (vhodné především pro městské psy) a předcházíte riziku mnoha nemocí z nevhodného a nezdravého krmení i díky pro a prebiotickým účinkům.

Co jsou granule lisované za studena s příměsí laktobacilů:
Běžné granule jsou dnes vyráběny procesem extrudace. To je proces, při kterém se nejdříve vyrobí z různých surovin těsto (podobné jako paštika), které poté prochází procesem extrudace. Zde se prostřednictvím velkého tlaku a teploty až 200°C zbaví vody a „upeče“. Při tomto procesu je však bohužel zničena většina přírodních živin, enzymů a vitamínů. Tyto důležité živiny jsou pak do granulí přidány bohužel jedinou možnou a to chemickou cestou.

Yoggies granule lisované za studena jsou velmi blízké potravě z přírody. Již z výroby si zachovávají přirozenou chuť surovin a složení vč.enzymů i vitamínů. Suroviny jsou pečlivě vybírány, sušeny, mlety a poté již lisovány do tvaru granulí. Yoggies granule mají přirozené výživové složení a obsahují pomalu sušené maso, bílkoviny, enzymy, ovoce, bylinky, přírodní látky prospěšné na klouby, zdravou kůži i srst, vývoj i vitalitu psa a také příměs živých laktobacilů. Laktobacily v těle psa pomáhají udržet zdravou rovnováhu zažívacího traktu, střevní mikroflóry, posilují imunitu i budoucí dobré zdraví psa a spokojenost chovatele.

Granule lisované za studena mají ještě jednu zajímavou funkci. Díky své tvrdosti čistí mechanicky chrup psa a jejich chroupání tak psům poskytuje požitek, jako by chroupali kost.

Doporučené krmné dávky:
Základní doporučené množství krmiva na den odpovídá zhruba od 1,2 % tělesné hmotnosti dospělého psa (pro psy s běžnou denní tělesnou aktivitou). Skutečná potřeba potravy závisí na aktivitě a věku psa. Tato informace může být pouze orientační. Nezapomeňte, že každý pes musí mít vždy k dispozici dostatečné množství čerstvé vody. Nezapomeňte, že krmná dávka by měla odpovídat věku a pohybové aktivitě psa. Doporučené dávky mohou být maximální..
*U mladých psů může množství krmiva tvořit až do 2,5% tělesné hmotnosti.
Metabolizovaná energie 3820 kcal/kg.

Skladování:
Skladujte v chladu a suchu. Neuzavírat dlouhodobě do vzduchotěsných nádob.

Analytické složky:
Hrubý protein 24,5 %
Hrubý tuk 9,5 %
Hrubá vláknina 5 %
Hrubý popel 6,6 %
Calcium 1,3 %
Fosfor 1,1 %

Vitamíny a stopové prvky:
Vitamín A – 11.000 iE
Vitamín D3 – 1.100 iE
Vitamín E – 200 mg
Vitamín B1 – 4 mg
Vitamín B2 – 8 mg
Vitamin B6 – 4,8 mg
Vitamín B12 – 48 ?g
Biotin (vit.D) – 252 ?g
Kyselina listová – 0,4 mg
Niacin – 24,1 mg
Vitamín C –  140 mg
Kyselina pantothenová – 8 mg
Cholinchlorid – 1.200 mg

Stopové prvky:
Mangan – 48 mg
Měď – 10 mg
Zinek – 65 mg
Jod – 1,6 mg

Složení:
(obsah sušených mas odpovídá ca.85% obsahu masa v nesušené formě)
Jehněčí maso sušené mleté 15 %
Mletý sušený žaludek z divočáka 12 %
Maso bílé ryby, sušené, mleté 8 %
Sušená, mletá játra 4 %
Bramborové vločky 15 %
Směs zeleniny (čekanka, celer, mangold, pastiňák, kořen petržele) 4,5 %
Za studena lisovaný řepkový olej
Sušené, mleté mořské řasy
Směs bylinek pro psy (fenykl, kopřiva, pampeliška, kmín, heřmánek, tymián, listy maliny, listy ostružin, hořec) 3 %
Řepné řízky, sušené, mleté
Rybí olej
Želatinový prášek
Sušená rašelina 2%
Sušené, mleté borůvky
Yucca Schidigera, sušená, mletá
Laktobacily – Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus
Dobré stravitelnosti a energetické úrovně 367 kcal / 100 g je dosaženo ibez přidání cukru a škrobů.Novinka na trhu pro zdraví a imunitu vašeho pejska.

Novinka na trhu pro zdraví a imunitu vašeho pejska. Yoggies granule lisované za studena s laktobacily jsou vyvinuty jako "All Life Stages" pro štěňata, dospělé i starší psy. Ekonomické balení vhodné pro útulky, spolky, větší chovatele, nebo velká plemena psů. 
BĚŽNÁ VELIKOST GRANULÍ - pro střední a velká plemena.
Druh zvířete Pes
Velikost Neurčeno (All Breed)
Řada krmiva Grain Free
Věková kategorie Neurčeno
Zdroj proteinu Jehněčí
Specifické určení krmiva Běžná aktivita

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

PayPal